Első Jeges Tea

  • által Vida Álmos
  • 2015-11-29
  • Első Jeges Tea bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Olvasó!

Sokat gondolkodtam, miként írjam meg ezt a cikket. Szerettem volna, hogy a lehetőségeimhez mérten tudományos és mégis élvezetes lehessen a cikk, de hamar rá kellett jönnöm, hogy sajnos közel sem tudom visszaadni az élményt, amelynek részere lehettem. Végső soron egy baráti és közvetlenül megszólító módon egy rövid értékelőt osztanék meg veled.
2015. november 6-án részese lehettem a Jeges Tea eseménysorozat első alkalommal terítékre kerülő rendezvényének. Dr. Dávid Gyula, az ELTE Atomfizikai Tanszék adjunktusának prezentálásában hallgathattunk meg “Az Univerzum jövője” címmel egy rendkívüli előadást. A tanár úrból sugárzó ismeret és felkészültség egy kiváló és élvezetes előadást eredményezett.
Az ott-tartózkodó tetemes hallgatóság nevében állíthatom, hogy nemcsak az újdonságok vagy a remek poénok – melyek némi történelmi, tapasztalati, kulturális és szakismeretet igényeltek -, hanem az aktualitások is mind szórakoztatóvá, mind érdekessé tették azt a gyorsan elillanó két órát. Örülök, hogy ennyien megjelentünk, mivel ez azt is jelenti, hogy még sokan mások érdeklődnek a fizika érdekessége iránt, és Pécsen tudtak maradni péntek kora délután.
A remek szervezés elemeként kiemelném a finom teát, süteményeket, magának a lehetőségnek a biztosítását, az írásvetítőt, és még sok mindent írhatnék, de már így is túláradónak lehet érezni ezt a szummázott véleménynyilvánítást.
Mivel a teljesség lehetősége nélkül vagyok, így célszerűnek tartom egyben megköszönni, hogy ilyen remekül tölthettem el némi időt… tehát mindenkinek köszönöm, aki bármilyen módon hozzájárult az eseményhez!

Tanulság: Nem baj! Mindenre lesz idő!
Remélem legközelebb (is) találkozunk! 🙂

Horváth Bálint

Kategóriák: Alkalmak, Galéria

Hozzászólások lezárva.